Jessie ergert zich aan de negatieve houding van Karin

Jessie ergert zich aan de negatieve houding van Karin

Cemal en René doen nu de boekhouding in Utopia. Dit verloopt niet helemaal vlekkeloos en vandaag blijkt dat de financiën van Karin niet op orde zijn. Cemal besluit Jessie erbij te betrekken en samen met Karin doorlopen ze nog een keer al haar inkomsten en kosten van deze maand. Het feit dat Jessie en Cemal het niet op de juiste manier hebben bijgehouden ergert bij Karin enorm. Gelukkig houdt ze zelf alles netjes bij en kan ze zo de bonnetjes erbij halen. Met zijn drieën berekenen ze de juiste bedragen uit. Het is even puzzelen maar uiteindelijk lijkt het drietal eruit te komen.

Toch hoort Jessie wat later Karin tegen Jacco klagen over wat er gebeurd is. In de keuken laat hij dit kwaad aan Cemal weten. Het verbaast hem dat Karin alsnog zo negatief kan reageren, terwijl hij zojuist naar eigen zeggen 250 euro aan haar heeft gegeven zonder het na te tellen. Dan denk ik krijg de tyfus lekker met je geld voegt hij eraan toe. Ik vind het te zot voor woorden en hoewel ik altijd vrijgevig ben, alsnog vaak er van langs krijg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Else at 16:52

  Jessie kan weer geen kritiek verdragen. Meteen staat hij dan weer op zijn achterste benen. Kleinzielig.
  Als Jessie en Cemal het fout gedaan hebben, moét Karin dit zeker zeggen en daar mag ze ook boos over worden en haar frustraties over uiten!
  Dat heeft niks te maken met de afspraken rondom haar pensioen.

  Die overigens op papier snel vast gelegd moeten worden. Ik hoop dat dat gebeurd is. Mét handtekening van Bas en Jessie!

 2. Jans at 20:21

  precies twinkel. Jessie is druk met Billy en zijn minderjarige Kaatje is een goed persoon dan mag een wijntje wat een gezeur hoop op nog minder kijkers deze week….. kaatje je krijg een dikke 10

  • twinkel at 17:11

   Karin is héél anders dan de meeste denken, ze zegt zelf altijd dat ze zo eerlijk is en altijd aan andere denkt pfffffff. Met haar mond ja….,maar in doen echt niet, ze roddelt veel en denkt altijd gelijk te hebben.
   Misschien komt het omdat ze miljonair is geweest…….dat zegt ze zo vaak!
   Als iemand echt alles voor een ander over heeft en doet, dan verlang je er NIETS voor, anders doe je het voor jezelf KARINNNNNN!!

 3. maria at 14:26

  kom kom jessie strijk je hand eens over eigen boezem tuurlijk klaag ze erover heeft niets met het geld te maken wat jullie hebben gegeven.zo zouden jullie ook reageren geef weers eens aan dat de beiden heren ook vaak fouten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *