Cemal wil het liefst Kevin in elkaar meppen

Cemal wil het liefst Kevin in elkaar meppen

Cemal en Kevin kunnen het niet zo goed meer met elkaar vinden. Eerder hadden de twee nog wel een goede band maar steeds meer botsen de twee. Romy is dat ook opgevallen en wil er daarom met Cemal over spreken.

Buiten nemen de twee plaats en daar vertelt Romy dat ze merkt dat Cemal zich de laatste tijd aan Kevin irriteert. Cemal begrijpt op zijn beurt waar Romy op doelt en geeft toe dat hij en Kevin inderdaad vaak botsen. Ik heb het gevoel dat Kevin iets tegen mij heeft voegt hij eraan toe. Ook Romy valt dit op en ze vindt het vervelend dat hij zo tegen Cemal doet. Ze begrijpt ook niet waarom hij zo doet en merkt dat ze zelf zich nu ook begin te irriteren aan Kevin. Ik ben er echt klaar mee vervolgd Cemal. Kevin zat laatst ook al steken onder water te geven en het duurt niet lang meer voordat ik uit mijn vel spring. Ik wilde hem al in elkaar meppen voegt hij er boos aan toe. Romy probeert Cemal te kalmeren en drukt hem op het hart dat hij dit beter op een volwassen manier kan oplossen. De twee spreken af dat Cemal eerst met Kevin zal gaan praten en als dit niet werkt, het in de groep zal gooien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 130    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:07

    Wat doet Kevin verkeert , is Cemal niet een beetje vervelend nu hij de boekhouding doet .
    Geen drank meer is hij de nieuwe directeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *