Nieuwe bewoner Madilia maakt veel indruk in de groep

Nieuwe bewoner Madilia maakt veel indruk in de groep

Madilia is nu een aantal uur de nieuwste bewoner van Utopia. Jacco is toch wel erg benieuwd wat zijn mede bewoners van de nieuwste Utopiaan vinden en gaat op onderzoek uit.

Hij stapt als eerste op Demi en Fay af. Dames wat vinden jullie van de nieuwste inwoonster vraagt hij aan hen. Heel leuk antwoordt de tweeling in koor. Demi laat ook nog weten dat Madilia een goede toevoeging voor de groep is. Het is geen meisje wat we hier al hebben voegt ze eraan toe. Het lijkt Jacco dat de tweeling samen met Madilia gaat vloggen aangezien Madilia dit ook doet. Dit vinden Demi en Fay een goed idee. Ook Jacco zelf is enthousiast over de nieuwe, mooie verschijning. Hij raakt niet uitgepraat over de schoonheid van haar. Wat later bespreekt Jacco de nieuwe inwoonster ook met Jessie. Ook Jessie is enthousiast. En het valt Jacco op dat Billy ineens aan het sporten is. Ik heb haar nog nooit zien sporten en we krijgen een knappe inwoonster en ze springt gelijk de sportschool in voegt hij eraan toe. Ze heeft in ieder geval indruk gemaakt, wat vindt jij van de nieuweling?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 10:08

  De tweeling zijn nog steeds een stel kleuters, Billy gedraagt zich als een jaloerse ex en bij sommige heren gaat het weer jeuken. Dus er veranderd weer geen ene snars. jammer.

 2. yasmine at 22:47

  Steeds hetzelfde liedje. Maar volgens mij heeft ze een islamitische achtergrond en gaat ze nooit iets doen op tv. Ze is sowieso buitenlandse

 3. anneke at 22:16

  Net wat je zegt er komt een nieuwe binnen en ze gedragen zich weer gek.
  De nieuwe is net binnen en ze denken haar te kennen.
  En Jessie let niet op wat Billy doet en anders om ook .
  Jessie je kan toch de regels vriendjes of vriendinnetjes mogen toch niet komen.
  En een meisje van 16 ,ik begrijp haar ouders ook niet.
  En sinds wanneer mogen ze naar buiten prive dingen, en heeft hij een eigen telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *