Fay en Demi voelen zich beledigd door Jeroen

Fay en Demi voelen zich beledigd door Jeroen

Demi en Fay botsen regelmatig met Jeroen. Eergisteren hebben de drie een gesprek gehad en toen besloten dat de discussies niet meer voor gaan komen. Daarom wilde de tweeling iets leuks voor Jeroen doen en al gauw kwamen ze op het idee om een leuk t-shirt voor hem te maken. Samen kruipen ze achter de computer om vervolgens verder te gaan bij het plotter apparaat en het resultaat mag er zijn twee shirts voor Demi en Fay met daarop de tekts “too handsome to handle” en een pijl die naar de persoon in het midden wijst. De persoon in het midden moet dan Jeroen zijn. Voor hem hebben ze een shirt gemaakt met de tekst “mr. handsome”. Enthousiast lopen de dames op Jeroen af. We hebben een verrassing voor je begint Fay. Nee roept Jeroen meteen. En benadrukt  dat hij hier geen zin in heeft. Je hoeft alleen wat aan te trekken reageert de tweeling maar ook dit ziet Jeroen niet zitten. We hebben een shirt voor je gemaakt, omdat we het leuk vinden dat we weer goed met elkaar omgaan en omdat dat zo moet blijven gaat Fay lichtelijk teleurgesteld verder. Het blijft even stil maar dan lacht Jeroen als een boer met kiespijn en herhaalt nogmaals dat hij hier geen zin in heeft. Demi en Fay voelen zich beledigd en geven het cadeau dat voor Jeroen bedoeld is uiteindelijk maar aan Jessie, hij is er wel echt blij mee.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. utopia17122491 at 17:09

    weet je waarom die Jeroen uitgekotst wordt? Omdat het de enige normale is die daar leeft. Maar als je zoveel gekken bij elkaar zet dan valt hij op met zijn ‘normale’ gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *