Bewoners en standhouders hadden een gezellige borrel in Utopia

Bewoners en standhouders hadden een gezellige borrel in Utopia

Komende zondag staat er weer een Utopia markt op het programma. Daarom was er afgelopen avond een borrel speciaal voor de standhouders. De bewoners ontvangen de standhouders enthousiast op en met zijn allen namen ze buiten bij de picknicktafels plaats. Kevin opent de borrel met een praatje en heet uiteraard de nieuwe standhouders van harte welkom. Het ging er gezellig aan toe, werd over van alles en nog wat gepraat en de sfeer was super gezellig. Uiteraard maken de standhouders ook even kennis met nieuwste aanwinst Madilia. Alles verliep overigens ook netjes aangezien Bas de drank achter slot en grendel heeft gezet. Nu maar hopen dat de markt goed gaat lopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *