Gerrit vindt Shelley maar een moeilijke vrouw

Gerrit vindt Shelley maar een moeilijke vrouw

Dus jij vindt mij een moeilijke vrouw? vraagt Shelley aan Gerrit als ze afgelopen avond samen op een bankje zitten. Gerrit antwoordt van wel. Je bent koppig voegt hij eraan toe. Je doet alleen maar wat je zelf wil. Dat is Gerrit volgens Shelley ook. En vertelt dat ze Gerrit vaak heeft gevraagd om haar te helpen met haar lingerie op de computer. Dat is k*t antwoordt Gerrit. Shelley vertelt verder dat ze het ook niet leuk vond om Gerrit te helpen met schroeven. Ik doe dat ook als je dat vraagt legt ze uit. Het lijkt haar te steken dat zij Gerrit wel helpt maar dat het andersom niet zo lijkt te zijn. Daarom ging ik even nadenken zegt ze. Ik dacht, moet ik dit wel doen? Gerrit begint te lachen. Ik heb nog nooit wat voor jou gedaan vervolgt hij sarcastisch. Zakelijk gezien niet nee antwoordt Shelley. Gerrit laat daarna weten dat hij op persoonlijk gebied wel heel veel voor Shelley heeft gedaan. Maar daar krijg ik dan weer niets voor terug van jou zegt hij. De twee praten nog even verder en uiteindelijk gaan allebei even wat anders doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *