De bewoners uit Utopia 2 houden een spelletjes avond en hebben het erg gezellig

De bewoners uit Utopia 2 houden een spelletjes avond en hebben het erg gezellig

Komende week, op zondag organiseren de bewoners de après-ski markt met afterparty en om alvast in de stemming te komen besluiten de bewoners afgelopen avond spelletjes te spelen. Als de bewoners in de silo zitten, leggen Hiske en Christel het eerste spel uit. De bewoners worden vervolgens in drie groepen verdeeld. De eerste ronde is een quiz, waarbij de groep hun antwoord op een blaadje moeten schrijven. Wat is de zwaarste piste? leest Hiske de eerste vraag voor. Na deze snelle ronde is het tijd voor de groep om actief aan de slag te gaan. De bewoners krijgen van Hiske en Christel een thema. Vervolgens moeten ze pose aannemen, die verband houdt met dit thema. Daarna moeten ze heel kort toneelspelen. Alsof de foto tot leven komt legt Christel uit. Lotus, Jens, Franny en Erik zijn als eerste in de beurt. Gierend van het lachen doen de bewoners hun best om alles zo goed mogelijk uit te beelden. Als alle groepen zijn geweest gaan de bewoners door naar het volgende spel. Bij deze ronde krijgt een van de groepsleden een woord, die hij of zij vervolgens aan de andere groepsleden uit moet beelden. Als het woord geraden is, moet het volgende groepslid uit gaan beelden. Jessie is als eerste aan de beurt. Hij krijgt het woord zonnebrandcrème en hij begint al snel over zijn armen te wrijven. Het woord wordt meteen geraden en Brandon neemt het van Jessie over. De groep lacht het af en toe uit met elkaar en iedereen doet fanatiek mee met de spellen. Uiteindelijk gaan Brandon, Shelley, Merel en Jessie er met de winst vandoor. Aankomende donderdag hebben jullie een activiteit voor de groep, die nog leuker is dan deze zegt Christel over de gewonnen prijs. Iedereen begint te juichen en al snel gaat de muziek aan. Kortom de avond is gezellig verlopen in Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *