Gerrit besluit de grap met de teddybeer van Jens door te zetten

Gerrit besluit de grap met de teddybeer van Jens door te zetten

Jens wil zijn teddybeer absoluut niet verkopen maar Gerrit besluit om de grap toch door te zetten. Hij mailt Rob terug met het antwoord dat Jens zijn teddybeer voor 600 euro wil verkopen. Hij print de e-mail van Rob en zijn reactie uit en Gerrit legt deze op het toetsenbord. Wat later brengt hij verslag uit bij Merel. Ik heb iets stouts gedaan begint hij. Merel weet meteen waar het over gaat. Dat heb je niet vraagt ze verbaasd. Gerrit begint te lachen en de twee beslissen om meteen om Teddy te zoeken. Uiteindelijk vinden Gerrit en Merel de teddybeer niet. Op het Utopia 2 terrein komen ze Jens tegen en die lijkt de situatie niet te vertrouwen. Hij besluit om Gerrit te fouilleren. Ik zat even te denken dat jij Teddy aan het kapen was zegt Jens als hij niets vindt. Gerrit begint te lachen. Jij bent helemaal geobsedeerd door die teddybeer gaat hij verder. Wat zal er gebeuren als Jens achter de e-mail komt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *