Gerrit en Merel bedenken en plan om Jens de stuipen op het lijf te jagen

Gerrit en Merel bedenken en plan om Jens de stuipen op het lijf te jagen

Gerrit is druk bezig met het bouwen van zijn dj-booth als Merel iets met hem wil overleggen. Een aantal dagen geleden hebben de twee bewonerz met elkaar een plan bedacht om net te doen alsof de teddybeer van Jens verkocht gaat worden. Gerrit heeft nog even nagedacht en het lijkt hem het beste om dit via een bekend persoon te doen, bijvoorbeeld koerier Rob. Dit lijkt Merel een goed plan en Gerrit stelt voor om de koerier straks te bellen. Even later loopt de mannelijke bewoner met de telefoon naar een rustig plekje op het Utopia 2 terrein. Gerrit vertelt aan Rob dat de koerier misschien een mailtje kan sturen, waarin hij vertelt dat hij 500 euro op de teddybeer wil bieden omdat een vriendin van hem een soortgelijke beer is verloren. Rob lijkt aan het plan mee te willen werken. Ik wil het wel doen, zegt Rob. Ik vind het wel grappig. Rob vertelt dat hij zo snel mogelijk een mail zal sturen. Oh fantastisch, lacht Gerrit als hij heeft opgehangen. Ik ben benieuwd. Hoe zal Jens reageren op de e-mail?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *