Jens krijgt de schrik van zijn leven wanneer de binnengekomen mail wordt voorgelezen

Jens krijgt de schrik van zijn leven wanneer de binnengekomen mail wordt voorgelezen

Gerrit heeft met koerier Rob gebeld om Jens in de maling te nemen. De mannelijke bewoner wilde namelijk dat de koerier een mail stuurt met de vraag of hij de teddybeer van Jens voor 500 euro mag kopen. Rob vond het een grappig plan en net voor etenstijd ontvangt Gerrit de beloofde mail. Er komt een grote glimlach op zijn gezicht en de mannelijke bewoner print de mail direct uit. Gewapend met het papier loopt hij naar Jens, die op dat moment met een aantal andere bewoners al zit te eten. Gerrit leest de mail voor en Jens doet zijn handen voor zijn gezicht. Ik vind dat dit een groepsbeslissing moet zijn, reageert Timothy. De andere bewoners zijn het met de mannelijke bewoner eens. Jens lijkt niet helemaal te weten wat hij met de situatie aan moet. Ik gun jullie best 500 piek, maar mijn teddybeer is onbetaalbaar, zegt Jens. Hij lijkt Teddy niet te willen verkopen. Mijn teddybeer is een no go zone. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *