Wie zal het kledingstuk moeten verbranden als winnaar van de modeflater award?

Wie zal het kledingstuk moeten verbranden als winnaar van de modeflater award?

De tweede modeflater award wordt vandaag bekendgemaakt. Vorige maand heeft Hiske deze gewonnen, omdat ze volgens Merel de lelijkste muts droeg. Merel heeft nu samen met Hiske de nieuwe winnende bewoner gekozen. Merel trekt aan de bel, zodat alle bewoners bij elkaar komen. Wanneer de bewoners zich hebben verzameld, maken de twee vrouwelijke bewoonsters bekend welke mannelijke bewoner dit keer de modeflater award wint. Ze gaan elke bewoner af en geven deze een cijfer. De mannen hebben al door dat ze van hoog naar laag gaan en de persoon met het laagste cijfer zal winnen. Timothy en Adriaan blijven over. Hiske vertelt dat Adriaan lekker op z’n Adriaans is gekleed en daarom net niet heeft gewonnen. Adriaan is blij, maar tegelijkertijd ook weer niet. De modeflaterpositie geeft een tweezijdig gevoel. Aan de ene kant win je, maar aan de andere kant betekent dit ook dat je niet modieus gekleed bent. Timothy is blij. De mannelijke bewoner loopt trots naar Hiske en Merel om zijn award in ontvangst te nemen. Hij pakt het aan en er wordt gejuicht. Vanwege je zwembroek, die je in combinatie met witte sokken en sneakers droeg, vertelt Merel. Op de achtergrond roept Gerrit dat die verbrand moet worden, net zoals de muts van Hiske. Timothy schrikt, want dit zag hij niet aankomen. Toch doet hij vrolijk mee aan de rituele verbranding van zijn zwembroek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *