Jens grijpt zijn kans wanneer Merel de groep bij elkaar roept

Jens grijpt zijn kans wanneer Merel de groep bij elkaar roept

Merel heeft vorige maand de modeflater awards geïntroduceerd, een prijs voor de bewoner die het minst modieus is gekleed. Hiervoor wil ze graag de groep bij elkaar roepen. Wanneer iedereen bij elkaar is gekomen en ze haar zegje wil doen, onderbreekt Jens haar. Ik heb een gedicht geschreven, zegt de mannelijke bewoner. De anderen reageren heel positief en ze vinden het naar hun mening ‘schattig en lief’.  Wanneer Jens begint, komt er veel zelfspot naar voren en dit maakt de groep aan het lachen. Tot op een hoogtepunt, wanneer Jens aankondigt dat hij graag Merel zijn spreekwoordelijke holletje in wil lokken om daar samen duizenden kinderen te fokken. De groep moet steeds harder lachen en Gerrit noemt het zelfs ‘f*cking romantisch’. Gerrit ziet dit als een ideale kans om zijn maatje Jens te helpen. Nu moet je hem een kus geven, zegt hij hardop in de groep tegen Merel. De vrouwelijke bewoonster valt even stil, maar dan pakt ze de draad al snel weer op. En we gaan door, zegt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *