Timothy laat zijn ring zien aan Mike en Lotus, wat zullen zij ervan vinden?

Timothy laat zijn ring zien aan Mike en Lotus, wat zullen zij ervan vinden?

Aan het einde van de middag is Timothy klaar met de ringen. Ben je gelukkig?, vraagt Hiske. Ja, absoluut, reageert Timothy. Mooi geworden hoor. Timothy geeft toe dat hij wel al een beetje zenuwachtig is. De twee bewoners halen de ringen op in het huisje van Hiske en de mannelijke bewoner brengt de verlovingsringen direct naar het huisje van Lotus en Mike. Mooi hè?,  vraagt hij als Lotus en Mike de ringen bekijken. De twee bewoners lijken onder de indruk. Timothy vertelt dat de ringen gemaakt zijn van een hoog percentage zilver. Hoe zal Franny morgen reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *