Franny is dolblij wanneer Timothy haar weer op zoekt

Franny is dolblij wanneer Timothy haar weer op zoekt

Na heel wat uurtjes werken is de verlovingsring voor Franny dan eindelijk af. Danielle en Timothy hebben hard hun best gedaan en ze zijn uiteindelijk tot een mooi eindresultaat gekomen. Franny was nieuwsgierig waar haar vriendje de hele dag mee bezig is geweest en ze vermoedt al het een en ander. Haar vriendinnen Shelley en Lotus proberen haar al de hele dag bezig te houden en dit heeft Franny ook zeker door. Als Timothy Franny eindelijk weer opzoekt, is ze super blij en kan ze niet van hem afblijven. Ze laat hem weten dat ze hem heeft gemist vandaag. Ik maakte me zorgen om je, zegt ze tegen hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *