Het lijkt erop dat Franny iets door heeft van de verassing

Het lijkt erop dat Franny iets door heeft van de verassing

Timothy is al de hele middag bezig met het maken van een verlovingsring voor Franny. De vrouwelijke bewoonster  wordt ondertussen contant bezig gehouden door de andere bewoners. Als Franny naar buiten wil lopen uit de silo, wordt ze teruggeroepen door Christel. Wacht even, zegt Christel snel. Oh, mag ik niet naar buiten?, vraagt Franny verbaasd. Ik had al zo’n vermoeden. Er zijn allemaal dingen weer aan de hand. De vrouwelijke bewoonster vertelt Christel dat ze haar eigen ring kwijt is en ze denkt dat Timothy deze heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *