Gaat Gerrit zich weer richten op zijn DJ carrière?

Gaat Gerrit zich weer richten op zijn DJ carrière?

Een tijdje geleden heeft Gerrit zijn eerste dj lessen gevolgd. Hij is er de afgelopen tijd helemaal niet meer mee bezig geweest. Hierdoor mist hij een kans om zijn carrière als dj te vergroten. Mike, Gerrit en Jens zijn in de silo met elkaar aan het praten over Gerrit zijn dj lessen. Ondanks dat Mike vanochtend een heftige ruzie met Jessie heeft gehad over hout, besluit hij nu om Gerrit alsnog aan te raden om een eigen dj booth van hout te maken. Ik zou hem bouwen, f*ck jullie allemaal, zegt hij tegen Gerrit. Hij raadt hem dan ook aan om meteen een bouwtekening te maken en daarna meteen aan de slag te gaan. Gerrit denkt even na en stemt uiteindelijk in. Ik vind het wel een goede, zegt hij. Hoe zou Jessie op dit nieuws gaan reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *