Verklapt Erik de verassing van Timothy aan Franny?

Verklapt Erik de verassing van Timothy aan Franny?

Lotus, Franny, Erik en Brandon zitten buiten voor de caravan in het zonnetje. Ze genieten wat van het weer terwijl ze de laatste restjes pizza van gisteren opeten. Franny vraagt zich alleen wat af. Die heeft Timothy namelijk niet meer gezien sinds vanochtend. De mannelijke bewoner is inderdaad al een tijdje met Hiske bezig met het maken van een ring voor Franny. Heeft iemand Tim gezien?”vraagt ze nu aan de anderen die erbij zitten. Ja, die is in de silo met Hiske. Timothy is iets aan het maken en dat horen we morgen, antwoordt Erik. Brandon probeert nog snel van onderwerp te veranderen en maakt een grapje over de twee bewoners in de silo, maar Franny begint het door te krijgen. Morgen is het de achttiende en dat is mijn lievelingsgetal. Oh, nou heb ik het verklapt. Ze hadden niet gezegd dat het geheim was, zegt Erik hardop. Hierna veranderd hij van onderwerp. Zal Franny weten wat Timothy aan het maken is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *