Timothy is bezig met het ontwerpen van een ring voor Franny

Timothy is bezig met het ontwerpen van een ring voor Franny

Timothy en Hiske staan bij de poort te wachten op Daniella, die vandaag een ring komt ontwerpen voor Franny. Daniella, Hiske en Timothy lopen naar het huisje van Hiske en gaan hier aan de slag. Daniella laat een paar voorbeelden van verlovingsringen zien en de ringmaat van Timothy wordt opgemeten. Ondertussen vraagt Hiske aan Lotus of zij erachter kan komen welke maat de ring voor Franny moet zijn. Lotus loopt daarom naar hun huisje toe om een ring van Franny te pakken. Wat later loopt Franny naar haar haar huisje toe en ziet ze dat haar ring mist. Hey, dit vind ik niet leuk. Mijn ring is weg merkt ze op. Ligt hij niet op de grond vraagt Lotus alsof ze nergens vanaf weet. Zou Tim het gedaan hebben? vraagt Franny zich hardop af. Wordt ongetwijfeld vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *