Mike en Jessie doen hun verhaal bij hun maatjes

Mike en Jessie doen hun verhaal bij hun maatjes

Mike en Jessie lopen weg uit de silo en gaan verder met hun discussie. Donder gewoon op man, roept Mike kwaad. Jessie legt uit dat als hij Mike het hout voor de boomhut laat gebruiken, hij iedereen een vrijbrief geeft om zomaar huisjes toe bouwen op kosten van de bv. Mike lijkt steeds kwader te worden en zegt dat Jessie bij zijn binnenkomst ook meteen is begonnen met geld van de bv uitgeven. Je geeft toch ook geld uit aan die k*t caravan! schreeuwt Mike. Daar hebben we geld in geïnvesteerd, legt Jessie boos uit. Je bent helemaal niks waard joh, zegt Mike kwaad terwijl hij weg loopt. Pannenkoek! roept hij hem na.

De mannen lopen meteen naar hun maatjes toe. Mike loopt zijn huisje in en vertelt direct zijn verhaal aan Lotus. De vrouwelijke bewoner kan haar oren niet geloven. Hij is van de pot gerukt, zegt ze over Jessie. Aan de andere kant van het terrein is Jessie ondertussen het verhaal aan Adriaan aan het vertellen. Iedereen moet naar zijn pijpen dansen en als dat niet zo is dan neemt hij vakantie, zegt Jessie vol ongeloof. Adriaan moet hardop lachen. Zullen Mike en Jessie elkaar vandaag met rust laten of kunnen ze het toch niet laten om weer ruzie te maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Heidy at 10:11

  Groot gelijk voor Mike, hij heeft hard genoeg gewerkt en nu maakt hij eerst de boomhut af voordat hij weer verder gaat met geld verdienen. Mede dankzij Mike hebben een hele hoop bewoners nu een huisje/slaapplek. Wat heeft Jessie toch al die tijd gedaan sinds hij in Utopia is gekomen?? Geld verdient? Ik dacht het niet. Geld uitgegeven van de bv. zonder overleg? Jazeker!! Mensen tegen elkaar opgezet in Utopia?? Jazeker. Dit figuur heeft buiten ook niets had eigen zaken allemaal over de kop vandaar dat hij in Utopia zit. Buiten de poort teert hij op de zak van zijn rijke ouders. Dit figuur wil niemand meer in dienst nemen buiten de poort.

 2. Anja at 18:04

  zo werkt Mike dus ook buiten de poort vandaar dat hij nu in utopia zit ik zou zeggen eruit eruit eruit en neem die bitch mee alhoewel buiten de poort wil hij niets meer te maken hebben met haar

 3. Ruud at 15:03

  De waarheid is erg hard voor Mike en daar kan meneer niet tegen de arrogantie drupt van ze gezicht af ,je valt echt door de mand Mike.

 4. Ria at 14:35

  Nee het was weerde waarheid en dus wordt het niet geplaatst maar gelezen hebben jullie het wel Misschien kun je er eens een ander programma van make met eerlijke mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *