Jessie in Mike hebben een heftige discussie met elkaar

Jessie in Mike hebben een heftige discussie met elkaar

Mike en Jessie lijken het op deze morgen opnieuw niet met elkaar eens te zijn. Het hout dat een aantal weken geleden besteld is, was in eerste instantie bedoeld voor de silo. Omdat er uiteindelijk hout over was, heeft Mike besloten dit hout voor de boomhut te gebruiken, wat Jessie niet begrijpt. Hij vindt namelijk dat al het hout voor de silo gebruikt moet worden.  De bewoners discussiëren met elkaar en lijken er samen niet uit te komen. Jessie vraagt zich hardop af of Mike bewust is gestopt met geld verdienen en Mike lijkt deze vraag niet op prijs te stellen. Hij legt uit dat hij al acht maanden bezig is met geld verdienen en zich nu graag op de bouw van de boomhut wilde focussen. Waar wil je naar naartoe? Ben jij altijd heilig dan? vraagt Mike geïrriteerd. Jessie antwoordt dat hij het apart vindt dat Mike bewust is gestopt met geld te verdienen, om vervolgens geld uit de bv te trekken. Zullen de mannelijke bewoners het ooit met elkaar eens worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 14:56

    Jessie heeft helemaal gelijk. Mike pakt nu al het geld uit de BV, waar hij altijd zelf tegen was, hij wordt gewoon gek gemaakt door lotus

  2. Ria at 12:05

    Wast een lachertje Jessie komt zelf met een boot binnen en als Mike en Lotus eruit gaan blijft de boomhut het is een goede investering weer een B7b erbij.Moet je eens zien wie er graag in wil…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *