Gaat Mylène de groep aanspreken op het schoonmaakrooster?

Gaat Mylène de groep aanspreken op het schoonmaakrooster?

Mylène en Jens praten samen over het leven in Utopia 2. De nieuweling wil graag weten hoe alles op het terrein werkt. Jens legt uit dat er verschillende groepjes koken. In principe heeft iedereen een vaste afwas dag maar dat wordt nog wel eens vergeten legt Jens verder uit. Eigenlijk moeten we dan een schoonmaakrooster gaan maken stelt Mylène voor. Jens antwoordt dat die er al is maar dat niet iedereen zich er aan houdt. Regels zijn niet mensen hun beste vrienden gaat Jens verder. Dat begrijpt Mylène maar ze is van mening dat ze er ook zijn om orde te creëren. Zal de nieuwkomer de groep aanspreken op het schoonmaakrooster?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *