Vanavond doet Timothy zijn huwelijksaanzoek

Vanavond doet Timothy zijn huwelijksaanzoek

Gerrit, Jens en Timothy zijn in de silo. Je weet wat er gaat gebeuren vandaag zegt Timothy tegen zijn mede bewoners. Wat dan, Tim? antwoordt Jens sarcastisch. Timothy laat weten wat hij allemaal van plan is, zoals de bovenverdieping met rozenblaadjes versieren en kaarsjes aansteken. Het is natuurlijk een heel romantisch gebouw als de man de verlovingsring van zijn vrouw ontwerpt gaat Timothy verder. Vind je het spannend? vraagt Jens. Ja man, 18:18 hè antwoordt Timothy enthousiast. Wordt vervolgd dus! Hoe zal het huwelijksaanzoek verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *