Adriaan krijgt bezoek van een sollicitant voor zijn bakkerij

Adriaan krijgt bezoek van een sollicitant voor zijn bakkerij

Adriaan is al enige tijd druk bezig met zijn bakkerij, wat veel van zijn tijd in beslag neemt. Daarom heeft Jessie voorgesteld om een werknemer in dienst te nemen. Kersten betreedt Utopia 2 om kennis te maken met Adriaan. Adriaan lijkt blij te zijn met haar komst en hij vindt het al helemaal leuk dat Kersten zelf ook vegan is. Adriaan geeft haar een rondleiding over het Utopia 2 terrein en daarna gaan de twee de bakkerij in.Kersten is de eerste sollicitant van vandaag, later vandaag verwacht Adriaan namelijk nog iemand die hem graag wil helpen in de bakkerij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 15:27

    leuk voor Adriaan, dan wordt het een beetje dragelijker voor hem, maar wat ik wel vreemd vind is dat hij het van zijn eigen zakgeld moet gaan betalen. Het wordt allemaal maar opgedrongen door Jessie. Ik vind dat dan de BV dat beetje geld zou moeten gaan betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *