Jessie praat met nieuweling Mylène over haar doelen in Utopia 2

Jessie praat met nieuweling Mylène over haar doelen in Utopia 2

Zijn de eerste zenuwen een beetje gezakt vraagt Jessie aan Mylène. Ja zeker antwoordt de nieuweling opgelucht. En laat weten dat ze best zenuwachtig was maar blij is dat Gerrit positief op haar binnenkomst reageerde. Hij pakte het goed op gaat ze vrolijk verder. Als de twee klaar zijn met afwassen, kan Jessie het niet laten om het een en ander uit te leggen over zijn Utopiaanse koffie. Het leek me zo leuk om zelf koffie te branden legt hij uit. Daarna praten de twee verder over de doelen van Mylène. Ze denkt dat ze door Utopia 2 een mooier leven gaat krijgen. Op persoonlijk gebied kan het gewoon een hele grote boost geven legt ze uit. Daar is Jessie het mee eens. Daar zou ik me op focussen reageert hij. Dat is het belangrijkste wat je eraan overhoudt eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *