Gerrit en Merel gaan een stap verder met de grap over Jens zijn teddybeer

Gerrit en Merel gaan een stap verder met de grap over Jens zijn teddybeer

De grap van Merel en Gerrit is naar een nieuw niveau getild. Vandaag komt Rob, de koerier langs om Teddy te kopen van Jens. Dit allemaal achter zijn rug om. Merel en Gerrit hopen erachter te komen waarom Teddy zoveel waard is, want het blijkt dat Jens Teddy niet eens voor 600 euro wil verkopen. Zodra hij het mailverkeer tussen Gerrit en Rob ziet, schrikt hij en loopt hij naar Gerrit toe. Hij is echt gek, deze man! Als die man oorlog wil zegt Jens tegen Merel, die ook in het complot zit. Ze komen hem straks ophalen gaat hij verder. Ook Gerrit komt aanlopen naar de twee. Hij weet precies wat er aan de hand is. Ger, je bent echt knettergek zegt Jens tegen hem. Gerrit lacht, hij heeft Teddy in zijn broekzak. 600 euro vond ik wel een mooi bod zegt hij tevreden.

Wil je me naaien vraagt Jens terug. Dat is toch een redelijk bod verdedigt Gerrit direct. De teleurgestelde Jens loopt weg. Snel loopt hij naar de silo om de e-mail erbij te pakken en de koper te bellen. Niet wetende dat hij Rob belt, die ook in het complot zit. Ik ga zoeken voor een alternatief zegt Jens wanneer hij de man aan de telefoon heeft. Aan de andere kant van het terrein zijn Gerrit en Merel aan het smoezelen. Rob komt om drie uur zeggen ze beide lachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. bart at 10:03

    Dit is geen leuke grap, hij is duidelijk zeer gehecht aan de teddybeer en hij heeft geen zin een verklaring te geven waarom hij daar zoveel aan hecht. En dat is zijn goed recht hij hoeft dat niet te delen. Wat hun nu doen is gewoon knetter hard over iemands grens en gevoel heen gaan om een smakeloze grap uit te halen. bha wat een naai streek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *