De bewoners hebben een vergadering over de après-ski markt en andere zaken

De bewoners hebben een vergadering over de après-ski markt en andere zaken

Aanstaande zondag is de après-ski markt en de bewoners willen graag een vergadering hierover. Ook nieuwe bewoonster Mylène is aanwezig. Enkel Adriaan, die druk is in de bakkerij en Erik, die slecht heeft geslapen en nu op bed ligt, zijn niet aanwezig. Ze trappen af met informatie over de après-ski evenement. Veel ideeën worden geopperd om het evenement tot een succes te maken. Zo vraagt Christel of Mike snowboards wil maken als versiering van hout. Mike maakt zich alleen zorgen om andere zaken. Hij vindt dat de bezoekers iets bijzonders moeten krijgen. Iets wat niet op de website verkrijgbaar is. Daar zien de anderen wel wat in. Brandon biedt daarom zijn unieke plan van de Brandon fan dag aan. Utopia bandjes die je alleen kan kopen op evenementen.

Na het brainstormen nemen de bewoners ook de tijd voor hun overige ideeën en delen ze informatie. Merel geeft aan dat haar merchandise voor vrouwen en kinderrechten goed wordt besteld. Ik ben heel trots en ik hoop dat iedereen blijft bestellen zegt ze tegen de groep. Ook Lotus heeft een plan bedacht. Katie merchandise zegt ze trots. De gehele groep klapt. Een volgend puntje is dat Mike water in de silo wil realiseren. Volgens hem is dat ook een belangrijke mijlpaal die de groep moet halen. Ook de slaapplek van Erik wordt besproken en heeft Christel samen met Hiske een trui ontworpen die ze willen verkopen om geld op te halen voor de daklozenopvang. Daarnaast heeft ze een groot schilderij gemaakt die ze gaan veilen met hetzelfde doel. Mike vindt dat Mylène de finishing touch moet doen om het schilderij compleet te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *