De bewoners hebben een discussie over pizza en geld

De bewoners hebben een discussie over pizza en geld

De vergadering is nog steeds aan de gang wanneer het bestellen van pizza’s ter sprake komt. Ik had Adriaan beloofd om dit in de groep te gooien zegt Jessie. Hij stelt voor dat het gemiddelde wat er aan een pizza wordt uitgegeven wordt bijgeschreven bij zijn zakgeld. aangezien hij het anders zou opeten. Jessie stelt voor dat mensen een keuze moeten krijgen, namelijk pizza of het geld wat er anders aan zou worden uitgegeven. Sinds wanneer? Wat is dit? vraagt Lotus verbaasd. Mylène vraagt zich af waarom de pizza’s niet betaald worden van het zakgeld, aangezien niet de hele groep hier achter staat. Dat is precies waar we altijd over vallen gaat Jessie verder. Je mag toch kiezen of je wel of geen pizza wilt benadrukt hij. Hiske vindt het vreemd dat er altijd een keuze is of mensen wel of niet willen mee eten, of dit nou besteld wordt of van het boodschappengeld is betaald. Dan is het niet zo dat ik drie euro bij mijn zakgeld krijg omdat ik het eten niet opeet. Jessie is het er niet mee eens en geeft aan dat het bestellen van pizza’s buiten het boodschappenbudget valt. Ik vind het wel krom voegt hij eraan toe. Volgens Shelley is het aan Adriaan zelf om dit in de groep te brengen. Laten we dit gesprek vanavond doorzetten tijdens het eten stelt Merel daarna voor. Jessie legt uit dat Adriaan nu hard aan het werk is en daarom niet bij de vergadering aanwezig is. Einde verhaal. Hiske oppert om te gaan stemmen over het idee om anderen geld te geven in het geval zij niet mee willen doen aan het bestellen van eten, maar alleen Jessie steekt zijn hand op. Het is dus van tafel concludeert Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *