Merel en Lotus praten negatief over de nieuwkomer Mylène

Merel en Lotus praten negatief over de nieuwkomer Mylène

Merel en Lotus staan op het Utopia 2 terrein de vergadering na te bespreken wanneer de diva over de nieuwkomer begint. Die Mylène ook. Ik dacht, houd even je grote waffel. Lotus knikt en zegt dat ze het ook had over die man. Die man heet Erik voegt ze eraan toe. Merel vertelt verder dat de nieuweling niets van het pizza verhaal af weet en ze er eigenlijk iets van wilde zeggen. Maar ik dacht, nee dat lijkt me niet goed op haar eerste dag gaat ze verder. Wat later komt Gerrit langslopen. Misschien kan ze beter even de kat uit de boom kijken zegt Merel. Wie? Mylène? vraagt hij  nieuwsgierig. Dat is wel een hittepetitje hoor. Merel lacht en vraagt zich af of hij haar wel aan kon tijdens hun relatie. Ja hoor zegt Gerrit. Maar hier leert ze weer van. Lotus begint te lachen. Ze komt er vanzelf wel achter. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *