Mylène vindt geen enkele mannelijke mede bewoner lelijk

Mylène vindt geen enkele mannelijke mede bewoner lelijk

Christel en Mylène zitten op een bankje wanneer Gerrit ter sprake komt. Hoelang is het nu uit vraagt Christel. Mylène denkt even na en laat weten dat het ongeveer een halfjaar geleden is geweest. We hebben wel goed contact gehouden en zijn altijd vrienden gebleven voegt ze eraan toe. Christel vraagt zich af waarom het precies uit is gegaan tussen de twee. Ik ga het er eerst nog even met hem over hebben hoe we dat gaan brengen gaat Mylène verder. Laten we het er nu op houden dat het gezamenlijk is besloten. Zijn er meer mannen hier op wie je zou kunnen vallen? vraagt Christel even later. Mylène denkt even na en zegt dan dat ze daar niet voor is gekomen. Ik probeer me er niet mee bezig te houden. En legt uit dat de mannen in Utopia 2 wel iets hebben. Ik vind geen enkele man echt lelijk. Iedereen heeft wel iets eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 15:34

    Ze vind geen enkele man lelijk in Utopia? Wat voor smaak heeft zij. Gerrit is ook niet een van de knapste. Ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ze weer samen zijn. Vlak nadat het uit was zat hij in Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *