Timothy vraagt Franny ten huwelijk

Timothy vraagt Franny ten huwelijk

Franny, Hiske en Lotus lopen richting de silo als de brunette zich begint te realiseren dat er iets bijzonders gaande is. Allemaal rozenblaadjes zegt Franny nieuwsgierig. Wat is dit? Wanneer ze de trap oploopt, wordt ze verwelkomt met een confetti kanon. Daar staat Timothy op haar te wachten, met de rest van de bewoners achter zich. Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest begint TImothy. Franny begint te lachen. Je bent het mooiste wat me is overkomen en ik wil mijn leven met je delen. Gisteren was ik nogal afwezig en dat had je wellicht al door. Maar lieve schat, wil je met me trouwen? Timothy gaat vervolgens op zijn knieën en kijkt haar verwachtingsvol aan. Ja, natuurlijk roept Franny vrolijk. Iedereen begint te klappen waarna het koppel elkaar lang omhelst. Is het echt gebeurd vraagt Franny vol ongeloof. Ik had al het gevoel dat er iets ging gebeuren.

Jessie, Mylène en Jens staan iets later op de werkplaats wanneer de verloving van Timothy en Franny ter sprake komt. Zijn wij niet uitgenodigd in de silo? zegt Jessie. Jens legt uit dat het ook niet de bedoeling was dat er mensen bij waren maar iedereen er toch op af kwam. Ik vind het niet normaal dat ze verloofd zijn zegt Jessie. Ze kennen elkaar niet eens, dat denken ze alleen maar voegt hij eraan toe. Jens knikt en geeft aan dat hij er bewust niet bij is gaan staan. Ik sta er niet achter benadrukt hij. Wat vind jij van de verloving?En wanneer zal het huwelijk plaatsvinden

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *