Timothy laat Franny de brieven aan haar vader lezen

Timothy laat Franny de brieven aan haar vader lezen

Nu Timothy Franny ten huwelijk heeft gevraagd, is het de vrouwelijke bewoonster duidelijk geworden waarom hij post schreef naar haar ouders. Ik heb om je hand gevraagd,  legt de mannelijke bewoner uit. Je mag de brieven zo lezen.
Even later zit het tweetal in het huisje wanneer Timothy de brieven erbij pakt. Ik kan er niet uithalen of hij ja of nee zegt, zegt Franny. Timothy legt uit dat Franny’s vader heeft gezegd dat Franny oud genoeg is om een beslissing te maken, maar hij het wel snel vindt gaan. Sommige mensen zijn wel vijf jaar verloofd voor ze daadwerkelijk gaan trouwen. Timothy legt uit dat hij had terug gestuurd dat hij met het aanzoek zal wachten, maar verloven niet gelijk getrouwd betekent. Het heeft geen haast, zegt Franny. Timothy knikt. We kunnen wel alvast leuke dingen uitzoeken.Wanneer zal het huwelijk plaatsvinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *