Mike en Lotus gunnen Timothy en Franny wat tijd in het huisje

Mike en Lotus gunnen Timothy en Franny wat tijd in het huisje

Mike en Lotus zitten bij de buitenhaard wanneer Timothy langs komt lopen. Wij gaan hier herinneringen ophalen, dan hebben jullie even de ruimte in het huisje, zegt Lotus. Dan moeten we daar maar even gebruik van maken, zegt de mannelijke bewoner blij. Ik was echt zenuwachtig. De mannelijke bewoner vertelt dat hij een hele speech in zijn hoofd had, maar het er niet uit kwam. Je hebt het toch goed gedaan,  zegt Mike. Timothy begint te lachen. Ik laat jullie alleen en geniet ervan samen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *