De bewoners komen bij elkaar om nieuwe plannen te bedenken

De bewoners komen bij elkaar om nieuwe plannen te bedenken

Afgelopen avond is een groot deel van de bewoners bij elkaar gekomen in de silo om te brainstormen. Adriaan is met koekjes bezig, zegt Mike. En als Jessie met koffie bezig is, zouden we de koffie hierbij kunnen verkopen. Jessie knikt, maar legt uit dat hij aan een machine zat te denken. Dan draai je drie keer en komt er een Utopia 2 muntje uit.
Jessie gaat verder en denkt dat ze vooral moeten nadenken over zichtbare producten. Misschien hoofdbandjes die Shelley kan naaien. Shelley knikt, maar vertelt dat Franny ook van plan was om bandana’s te maken.
We kunnen ook een Utopiaans spel bedenken, zegt Mike. Het is opzich geen gek idee, zegt Merel. Mylène vindt het een leuk idee, maar vraagt zich af of ze dan niet telkens nieuwe vragen moeten bedenken. En verzamelkaarten?, stelt Jessie voor. Of een eigen boek, zegt Mike. Wat zullen de bewoners voor producten bedenken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *