Merel is helemaal in de wolken wanneer zij post ontvangt

Merel is helemaal in de wolken wanneer zij post ontvangt

Merel zat afgelopen avond in de silo wanneer Jens binnenloopt. Heb ik post?,  vraagt de vrouwelijke bewoonster verwachtingsvol. Jens knikt. Yes, roept Merel blij. Hierop rent ze direct naar haar huisje om de brieven te lezen. Ik heb post van mijn moeder, roept de vrouwelijke bewoonster hard.
Eenmaal in het huisje, gaat Merel er helemaal voor zitten. Oke, daar gaat-ie. Al snel verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht. Wat zal er in de post staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *