Timothy en Jens speculeren over Gerrit

Timothy en Jens speculeren over Gerrit

Jens en Timothy stonden afgelopen avond op de werkplaats wanneer Mylène ter sprake komt. Wat vind je van de nieuwe chick?, vraagt Jens. Timothy haalt zijn schouders op. Ik heb haar nog niet veel gesproken, maar vond haar aanwezig in de vergaderingen. Politiek correct. Jens knikt en vertelt dat het een spontaan meisje is. Ik snap wel wat Gerrit in haar heeft gezien en nog steeds ziet. Timothy denkt dat de mannelijke bewoner het nog moeilijk gaat krijgen. Hij staat nu voor een keuze. Hij zou nu voor haar kunnen kiezen en Shelley aan de kant kunnen zetten. Of hij blijft bij Shelley en Mylène krijgt een relatie met een andere kerel, wat ook niet ideaal is. Jens knikt en legt uit dat Gerrit zo lang mogelijk aan Shelley zou moeten blijven tot hij zekerheid heeft dat hij voor Mylène kan gaan. Shelley is wel heel jaloers, voegt Timothy toe. Dus hij zal snel een besluit moeten nemen.
Ik denk dat ze hem nog wel leuk vindt, zegt Jens. En ik denk dat Gerrit meer potentie in haar ziet dan in Shelley, dus misschien is het te mooi om te laten gaan. Timothy denkt daarentegen dat de twee eerder een goede vriendschap hebben. Interessant, zegt Jens. Ik ben heel benieuwd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *