Shelley vindt dat Adriaan te weinig met zijn mede bewoners bezig is

Shelley vindt dat Adriaan te weinig met zijn mede bewoners bezig is

Wanneer Shelley en Adriaan afgelopen avond samen zitten, ontstaat er een discussie. Het valt Shelley op dat Adriaan de laatste tijd erg veel bezig is met het bakken van zijn taarten en hierdoor minder tijd heeft voor andere bewoners. Moet jij niet meer genieten? vraagt Shelley richting Adriaan. Adriaan lijkt geïrriteerd en snapt niet waar Shelley zich mee bemoeit. Hij legt uit dat zijn prioriteiten ergens anders liggen, maar Shelley lijkt dit niet te snappen. Het komt wel goed, maak je maar geen zorgen eindigt Adriaan geïrriteerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *