Adriaan wil geen hulp, gaat de bakkerij offline?

Adriaan wil geen hulp, gaat de bakkerij offline?

Jessie is al vroeg wakker en heeft ontdekt dat Adriaan de bakkerij offline heeft gehaald op de webshop. Hij lijkt er niets van te snappen. Hij heeft geen idee wat er nog verwerkt moet worden zegt Jessie tegen Mylène. En legt verder uit dat hij hulp heeft gevonden voor Adriaan maar hij dit heeft afgeslagen. Vervolgens wil hij wel de bakkerij offline zetten omdat er te veel werk is gaat Jessie verder. Daarnaast snapt hij niet dat Adriaan de bakkerij offline heeft gehaald, terwijl hij ook is gestopt met het vegan koken voor de groep. Er is een bepaalde frustratie en dat spreekt hij niet uit zegt Jessie. Andere dingen lijden daaronder. Adriaans gemoedstoestand heeft invloed op de hele groep. Mylène lijkt Jessie te begrijpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *