Mylène vindt dat Timothy haar niet normaal behandeld

Mylène vindt dat Timothy haar niet normaal behandeld

Jens loopt over het Utopia 2 terrein wanneer hij Mylène tegen komt. Goedemorgen zegt de nieuweling. Ik ben hier niet eens twee dagen en gisteren ben ik die confetti van Franny en Timothy aan het opvegen. Komt Timothy naar me toe en zegt, zo jij bent de nieuwe schoonmaakhulp zie ik. Mylène legt verder uit dat ze er maar niets van heeft gezegd maar ze zojuist beneden zat en Timothy verkondigde dat ze 500 euro zijn misgelopen door haar komst. Dat is het enige wat hij tegen me heeft gezegd. Ik heb geen eens een normale hallo gekregen voegt ze eraan toe. Jens begint te lachen. Ik denk niet dat hij iets tegen je heeft legt hij uit. We prikken hier allemaal een beetje naar elkaar benadrukt hij. Volgens hem zal ze er vanzelf aan wennen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *