Jessie vindt andere mede bewoners ondankbaar

Jessie vindt andere mede bewoners ondankbaar

Jessie is bezig met het branden van zijn Utopiaanse koffie, als er hem echt iets van het hart moet. Jessie laat aan Adriaan weten dat hij merkt als andere bewoners ondankbaar zijn, hij het veel minder leuk vindt om bepaalde dingen zoals werken te doen. Adriaan begrijpt wat zijn mede bewoner bedoelt. Zitten ze waarschijnlijk zelf al een half uur op de bank stil gaat hij verder. Ik ben het helemaal met je eens concludeert Adriaan aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *