Jessie irriteert zich aan de prestatiedrang van Adriaan

Jessie irriteert zich aan de prestatiedrang van Adriaan

Jessie en Adriaan staan op het Utopia 2 terrein wanneer Gerrit en Jens ter sprake komen. Ik word doodziek van die twee zegt Jessie. Elke ochtend ben ik heel druk en dan hebben zij eindelijk eens de energie gevonden om iets te gaan doen, vinden ze dat ik hen moet helpen met de kistjes. Volgens Jessie hebben de twee de laatste weken niets uitgevoerd. Ik word er moe van voegt hij eraan toe. Adriaan is het met hem eens en denkt dat ze het idee hebben dat ze de afgelopen tijd juist veel hebben gedaan voor hun doen. Dan zit ik te denken, doe ik iets verkeerd? gaat Jessie even later verder. Adriaan schudt zijn hoofd. Qua werk sta je op nummer 2 hoor benadrukt hij. Jessie begint te lachen. Wie is nummer 1 dan? Adriaan lacht ook en legt uit dat hij dat is. Maar je gaat al om 7 uur naar bed zegt Jessie. Adriaan knikt en zegt dat Jessie ook regelmatig bij de rookplaats te vinden is. Het is goed antwoordt Jessie licht geïrriteerd. Jij loopt rond met een prestatiedrang en dat leg je bij mij neer. Ik ben uren aan het werk en dan moet je toch nog even zeggen dat ik op de tweede plek sta. Het tweetal gaat vervolgens uit elkaar.

Niet veel later besluit Adriaan om Jessie toch weer op te zoeken. Mijn excuses dat ik je beledigd heb begint Adriaan. Jessie legt uit dat hij niet beledigd is maar het niets uitmaakt of de één veertien en de ander twaalf uur werkt. Ik denk dat onze frustratie wellicht meer voortkomt uit ons ontevreden over de andere bewoners. Adriaan is het met hem eens. We moeten geen ruzie met elkaar maken eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:44

    Het werk wat Adriaan doet is 10 x harder en intensiever dan wat Jessie doet. Een beetje koffie staan branden en voor de rest iedereen nalopen en checken of ze wel wat doen. Goh wat heeft Jessie het toch zwaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *