De vrouwen worden afgemat tijdens een bootcamp die Gerrit en Jens geregeld hebben

De vrouwen worden afgemat tijdens een bootcamp die Gerrit en Jens geregeld hebben

Gerrit en Jens lopen over het terrein wanneer Gerrit een idee oppert. Weet je nog dat de dames daar op dat straatje zaten? In de zon, met een glas wijn in hun hand… Jens knikt en zegt dat ze daar zaten tijdens de militaire training. Klopt antwoordt Gerrit. Ik heb nu een aantal mailtjes verstuurd en zojuist een antwoord terug gehad van Linda. Ze komt dan een bootcamp voor de vrouwen geven. En legt verder uit dat ze om 1 uur zal komen en zij dan ook naar hen gaan kijken met een drankje en een hapje. Ze mogen eens laten zien wat ze waard zijn benadrukt hij. Jens knikt en stelt voor om de dames alvast te vertellen dat er een verrassing voor hen komt. Dan vertellen we dat ze hun chill kleding aan moeten doen, zodat ze geen bootcamp verwachten. Gerrit begint te lachen. Laten we dat doen eindigt hij.

Niet veel later komen er twee vrouwen het terrein op, Linda en Sanneke genaamd. Gerrit en Jens roepen de vrouwelijke bewoners zodat ze bootcamp van start kan gaan. Helaas hebben niet alle vrouwelijke bewoners zin om mee te doen Mylène, Merel en Shelley zien ervan af. De boomcamp begint met een zware warming-up, terwijl de mannen op de bank naar hen aan het kijken zijn. Gerrit probeert hen te motiveren vanaf de bank. Kom op dames! Soepeler roept hij over het terrein. Brandon, Jens en Timothy kunnen ook de lol er wel van inzien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *