Christel en Hiske bespreken de relatie van Gerrit en Mylène

Christel en Hiske bespreken de relatie van Gerrit en Mylène

Hiske en Christel zitten op een bankje Gerrit ter sprake komt. Hij liet gisteren toch wel weer een aantal dingen los begint Hiske. Christel knikt en zegt dat zij het verhaal al kende. Hij heeft al eens verteld dat ze is vreemdgegaan en hij daarom jaloezie heeft ontwikkeld. Hij laat wel weer een stukje in zijn gevoel zien en dat kan ik waarderen benadrukt ze. Hiske knikt en vraagt zich af hoe het nou precies gegaan is tussen de twee. Hij heeft haar veel vrijheid gegeven in de relatie reageert Christel. Daardoor is zij vreemdgegaan. Hiske knikt. Wel heftig. En hoe denk je dat zij daarin staat? Christel denkt dat Mylène eerst met Gerrit wil overleggen hoe ze het naar buiten zullen brengen. Vreemdgaan is natuurlijk geen goede eigenschap eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *