Jessie spreekt Brandon aan dat hij meer moet werken

Jessie spreekt Brandon aan dat hij meer moet werken

Jessie en Brandon staan op het terrein wanneer Jessie over het bord begint. Hoe gaat het ermee? Het moet vandaag af hè. Brandon laat weten dat hij er zo mee aan de slag gaat. Ik vind het mooi dat wij eerst werden afgebeuld door de militaire dienst en wij nu even kunnen kijken voegt hij eraan toe. Jessie is het hier niet mee eens en vindt dat ze beter gewoon door kunnen gaan met werken. Je bent al constant bezig met het kijken naar sportende mensen. Is het onterecht dat ik denk dat er bar weinig gebeurt? Brandon schudt zijn hoofd en legt uit dat Erik telkens geen tijd heeft om hem met het bord te helpen. Het moet wel een mooi bord worden benadrukt hij. Jessie knikt, maar zegt dat hij nu al twee dagen op Erik aan het wachten is. Heb je al vaak genoeg gevraagd of hij wil helpen? Brandon knikt en legt een tikkeltje gefrustreerd uit dat hij samen met hem een bord zou maken. Ja maar als Erik niet komt helpen, moet er toch nog steeds een bord komen gaat Jessie kwaad verder. Dan ga je toch naar oplossingen zoeken. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *