Jens wil de vijver in Utopia 2 een make-over geven en Jessie heeft een verrassing voor Adriaan

Jens wil de vijver in Utopia 2 een make-over geven en Jessie heeft een verrassing voor Adriaan

Adriaan is druk bezig met het verven van de bakkerij wanneer Jessie binnen komt lopen. Ik heb hier wat schoonmaakspullen zegt hij vrolijk. Daar word je vast heel blij van voegt hij eraan toe. Adriaan knikt en pakt de dweil en het pakket uit Jessie zijn handen. Kijk eens aan, handschoenen, doekjes… Hier ben ik heel blij mee voegt hij eraan toe. Jessie stelt voor om een schoonmaaklijst te maken die elke dag afgetekend kan worden. Handig antwoordt Adriaan. Hygiëne is heel belangrijk eindigt hij.

Niet veel later is er weer iets geleverd in Utopia 2. Jens is namelijk druk bezig met het openen van een aantal pakketten bij de poort wanneer Jessie aan komt lopen. Kijk, toffe shit zegt Jens. Trots laat hij een aantal lichtbollen zien en een fontein. Dan zal er wel iemand de vijver in moeten voegt hij eraan toe. Jessie lacht en helpt Jens vervolgens om de dozen het terrein op te tillen. Mooi spul merkt Jessie op terwijl hij de bollen uit de doos haalt. Maar als het goed is blijven ze drijven, dus dan hoeven we het water niet in. Jens legt uit dat ze ook kleurtjes kunnen uitkiezen. Naast de bollen, heeft hij ook nog lotusbloemen geregeld. Wat cute zegt Jessie terwijl hij een bloem op het water legt. Hoe zal de vijver er uiteindelijk uit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:48

    Ben benieuwd wie dat gaat betalen. En wederom is de groep niet geïnformeerd. Alles wordt door deze heren maar gewoon besteld zonder enig overleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *