Gaat Shelley haar eigen lippenbalsem lanceren?

Gaat Shelley haar eigen lippenbalsem lanceren?

Jessie en Shelley hebben een gesprek over lippenbalsem wanneer Mylène langs komt lopen. Kan jij het verschil zien tussen een goede en slechte lippenbalsem? vraagt Jessie aan de nieuweling. Shelley geeft vervolgens haar potje aan Mylène, waarna ze het op haar lippen smeert. Ik heb het zelf gemaakt gaat Shelley verder. Mylène laat weten dat ze geen verschil merkt met andere lippenbalsem. Het is wel oké benadrukt ze. Shelley legt daarna uit dat ze er onder andere zeeboter in heeft gestopt. Maar komt het echt uit de zee vraagt Jessie. Mensen willen weten wat ze kopen voegt hij eraan toe. Shelley zucht en stelt voor dat hij gewoon hulsen voor haar bestelt. Ik heb m net gemaakt en ik wil nu hulsen. Jessie denkt na en stelt voor om eerst de andere bewoners te vragen om hun mening. Zal Shelley haar eigen lippenbalsem lanceren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *