Merel vindt Shelley nogal doorzichtig

Merel vindt Shelley nogal doorzichtig

Gisteren is Mylène Utopia 2 binnen gekomen en de bewoners laten weten dat ze graag een make-uplijn wil opzetten. Shelley heeft al enige tijd geleden aan de groep laten weten dat ze ook graag een make-uplijn wilde opzetten. Vandaag heeft Shelley een sample van haar eigen lippenbalsem aan Jessie en Mylène laten zien en Merel vindt dit een beetje verdacht. Er komt een ex binnen met het verhaal dat ze een make-uplijn wil opzetten en BAM! Volgende dag heeft Shelley een lippenbalsem voegt ze eraan toe. Merel vertelt verder aan Jessie dat ze dit nogal doorzichtig vindt. Kan jij je in de gedachten van Merel vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *