Merel hoopt dat Mylène zich aansluit bij haar en Gerrit

Merel hoopt dat Mylène zich aansluit bij haar en Gerrit

Wanneer Mylène Merel afgelopen avond wil helpen bovenin de silo met het bedrukken van haar kleding is Merel vooral benieuwd naar hoe de nieuweling Merel kan helpen met het oplossen van het Teddy mysterie. Het Teddy mysterie is een idee van Merel en Gerrit waarin ze achter de emotionele waarde van de knuffelbeer van Jens willen komen. Echter geeft Jens niets prijs. Zelfs niet na een uit de hand gelopen grap. Nu denkt Merel dat Mylène juist goed met Jens kan praten over emotionele objecten en hierdoor juist dieper in kan gaan in de stof rondom Teddy. Misschien omdat jij nieuw bent, dat jij met hem kan praten voegt Merel eraan toe. Mylène geeft alleen aan dat ze eigenlijk van emotionele spullen van anderen wil afblijven. Ook de grap om Teddy te verkopen vindt ze niet oké. Merel legt vervolgens uit dat ze Teddy nooit zou verkopen. We zijn best erg maar zo erg ook weer niet benadrukt ze. Van eigendommen van anderen blijf je af eindigt Merel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *