Als het aan Christel en Hiske ligt gaan Jessie en Merel samen op date

Als het aan Christel en Hiske ligt gaan Jessie en Merel samen op date

Merel en Jessie zijn geen koppel,maar als het aan Christel en Hiske ligt kan er tussen hen wel wat bloeien. De twee vrouwelijke bewoners zitten afgelopen avond samen in hun huisje een plan te maken om de twee bij elkaar te brengen door middel van een date. Donderdag is de date zegt Christel enthousiast. Ja, Jessie en Merel. Donderdagavond vat Hiske op haar beurt samen. De twee hebben het al helemaal gepland. Met de levering van boodschappen op donderdag willen ze een fles alcoholvrije drank bestellen en zichzelf netjes opmaken. Dan gaan we ons mooi aankleden als serveersters gaat Christel verder met een lach op haar gezicht. Zal de date een succes zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *