en grote vrachtauto betreedt Utopia 2 met een lading sneeuw

en grote vrachtauto betreedt Utopia 2 met een lading sneeuw

Een grote vrachtauto rijdt afgelopen avond Utopia 2 binnen. De bewoners hebben voor hun Après-ski markt met after party sneeuw besteld. De poorten openen en de vrachtauto rijdt een stuk naar binnen. Een gigantische massa aan sneeuw wordt vervolgens gedumpt op het terrein. Veel bewoners komen kijken. Zelfs Erik, die al sliep, kijkt uit zijn huisje en is verrast. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en als Jessie opgestaan is kijkt hij teleurgesteld naar de witte massa. Dat is weggegooid geld in ieder geval zegt hij en sjokt weg. Wat is dit nou weer voor droevig iets voegt hij eraan toe. Wat komt Jessie Adriaan tegen. Jessie vertelt dat hij gewoon over de sneeuw heen kan kijken. Misschien zijn de sneeuwprijzen omhooggegaan grapt Adriaan. Jessie laat weten dat hij het anders had verwacht. Teleurgesteld in je verwachtingen antwoordt Adriaan. Jessie lijkt er toch het beste van te willen maken. En stelt voor om vandaag een wedstrijd te doen wie de mooiste sneeuwpop kan maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *