Jessie spreekt Shelley aan op haar taak

Jessie spreekt Shelley aan op haar taak

Shelley heeft de taak op zich genomen om een lijst met bestellingen te maken. Is hij wel af vraagt Jessie als hij haar tegen komt. Shelley antwoordt van niet en ze legt uit dat ze gisteren andere dingen te doen had. Daarnaast was de computer volgens haar constant bezet. Dat is wel heel belangrijk, dat soort dingen gaat Jessie verder. Ik kan het niet allemaal zelf doen voegt hij eraan toe. Shelley legt op haar beurt uit dat ze het wil doen maar dat ze niet echt vrolijk wordt van de taak. Ik word ook niet blij van de finance, want jullie maken me het echt heel erg lastig reageert Jessie geïrriteerd. Ik word ook niet blij van kistjes maken. Ik doe op dit moment eigenlijk helemaal niks waar ik blij van word, maar wel dingen die we echt voor de groep moeten doen. Jessie zegt dat als Shelley het niet leuk vindt, hij een ander gaat zoeken. Dan neem ik het je ook niet kwalijk zegt hij. Maar als je ja zegt, dan moet je er wel op kunnen rekenen. Shelley lijkt Jessie te begrijpen en ze zegt dat ze de lijst zo af gaat maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *